ArchiCAD 19 | EDU

Çmimi: FALAS

 

MyArchiCAD.com | Shkarkimi i Softuerëve FALAS

MyArchiCAD.com ofron shkarkimin falas të softuerëve më të avancuara në lëminë e Arkitekturës. Këtu mund ta shkarkoni GRAPHISOFT ArchiCAD, së bashku me aplikacionin e BIM Serverit (e para e këtij lloji në këtë industri) për projektim në TeamWork. Gjitashtu një numër të addon-save mundë t'i shkarkoni, të cilët shërbejnë për zgjerimin e funksionalitetit të ArchiCAD duke filluar nga Analizat i Energjisë së Qëndrueshme të projektit e deri te krijimi dhe prezantimi i modelit virtual.

 

 ArchiCAD Trial version  Professional Versioni trial  i ArchiCAD-it me funksionalitet të plotë në kohëzgjatje prej 30 ditëve mundëson mënyrën e drejtëpërdrejt të përjetimit të BIM Softuerit për arkitekta. Gjithashtu mund të shkarkoni edhe materialet e trajnimeve interaktive për një përvojë më të lehtë të të mësuarit.

ArchiCAD Trial version

Professional

Versioni trial i ArchiCAD-it me funksionalitet të plotë në kohëzgjatje prej 30 ditëve mundëson mënyrën e drejtëpërdrejt të përjetimit të BIM Softuerit për arkitekta. Gjithashtu mund të shkarkoni edhe materialet e trajnimeve interaktive për një përvojë më të lehtë të të mësuarit.

 ArchiCAD Education version  Student Sudentët e arkitekturës dhe dizajnit kanë të drejtë të marrin FALAS versionin edukativ të ArchiCAD-it me funksionalitet të plotë. Shkarko versionin për përdorim 30 ditë menjëherë dhe aliko për zgjatje një vjeçare të licencës me mundësi vazhdimi deri në përfundimin e studimeve.

ArchiCAD Education version

Student

Sudentët e arkitekturës dhe dizajnit kanë të drejtë të marrin FALAS versionin edukativ të ArchiCAD-it me funksionalitet të plotë. Shkarko versionin për përdorim 30 ditë menjëherë dhe aliko për zgjatje një vjeçare të licencës me mundësi vazhdimi deri në përfundimin e studimeve.

 ArchiCAD Academic version  School Shkollat e arkitekturës dhe institucionet akademike kanë të drejtë t'i pajiin sallat e tyre të kompjuterëve  me versionin akademik FALAS të ArchiCAD-it. Mundësia e instalimit nëpërmjet rrjetit (networki)  ju ndihmon ne instalimin më të shpejtë dhe më të lehtë të ArchiCAD-it në të gjithë kompjuterët.

ArchiCAD Academic version

School

Shkollat e arkitekturës dhe institucionet akademike kanë të drejtë t'i pajiin sallat e tyre të kompjuterëve  me versionin akademik FALAS të ArchiCAD-it. Mundësia e instalimit nëpërmjet rrjetit (networki)  ju ndihmon ne instalimin më të shpejtë dhe më të lehtë të ArchiCAD-it në të gjithë kompjuterët.

 ArchiCAD Education version  Teacher Mësimdhënësit në shkollat e arkitekturës dhe institucionet akademike kanë të drejtë të pahisen me versionin edukativ të ArchiCAD-it me funksionalitet të plotë, duke përfshirë edhe komplet BIM kurrikulumin.  Shkarko versionin për përdorim 30 ditë menjëherë dhe apliko për vazhdim të licencës vjetore.

ArchiCAD Education version

Teacher

Mësimdhënësit në shkollat e arkitekturës dhe institucionet akademike kanë të drejtë të pahisen me versionin edukativ të ArchiCAD-it me funksionalitet të plotë, duke përfshirë edhe komplet BIM kurrikulumin.  Shkarko versionin për përdorim 30 ditë menjëherë dhe apliko për vazhdim të licencës vjetore.