A9R96DF.jpg
 

DOWNLOADS | Free ARCHICAD Downloads

ArchiEDU, ju mundëson shkarkimin FALAS të Template  në gjuhën shqipe, Work Environment, Add-Ons, Librari, Objekte sipas standardeve të aplikueshme në Kosovë dhe Shqipëri, Goodies dhe Updates të publikuara nga ArchiEDU, GRAPHISOFT dhe nga pala e tretë.

 

LOCAL Downloads

ArchiEDU, ju mundëson shkarkimin FALAS të Template  në gjuhën shqipe, Work Environment, Add-Ons, Librari, Objekte sipas standardeve të aplikueshme në Kosovë dhe Shqipëri, Goodies dhe Updates të publikuara nga ArchiEDU, GRAPHISOFT dhe nga pala e tretë.

archi_EDU_Template_21.jpg

ARCHICAD 21 | EDU-Template

EDU-Template mund ta shkarkoni FALAS, ku përfshihen disa nga materialet ndërtimore të aplikueshme në trevat shqipëtare duke përfshirë edhe karakteristikat fizike të tyre, struktura kompozite të përgjithsme të mureve, pllakave, kulmit, format e ndryshme të prezantimeve të projektit, e shumë funksione tjera të cilat nuk gjenden në versionin INTERNATIONAL të ARCHICAD-it.

archiEDU-PRO_Template_21.jpg

ARCHICAD 21 | PRO-Template

PRO-Template mund ta shkarkojnë vetëm klientat me parapagim në ArchiCLUB, ku përfshihen të gjitha materialet ndërtimore të aplikueshme në trevat shqipëtare duke përfshirë edhe karakteristikat fizike të tyre, struktura kompozite të detalizuara të mureve, pllakave, kulmit, format e ndryshme të prezantimeve të projektit, klakulimet e paramasës, e shumë funksione tjera të cilat nuk gjenden në versionin INTERNATIONAL të ARCHICAD-it.

archiEDU-WorkEnvironment_21.jpg

ARCHICAD 21 | Work Environment

LITE-Work Environment mund ta shkarkoni FALAS, ku përfshihet hapësira punuese për një punë më të rrjedhshme në ARCHICAD. Gjithashtu përfshihen edhe një numër i Shortcuts'ave që e lehtësojnë punën e përditshme me ARCHICAD.

 

GRAPHISOFT Workflow Guide Series

Materialet në këtë kategori janë Ekzluzivisht vetëm për klientat me parapagim vjetor në ArchiCLUB apo SSA. Këto dokumente  të quajtur "GRAPHISOFT | WORKFLOW GUIDE SERIES" janë udhëzues për mënyrën e punës më të mirë të mundëshme, duke ofruar zgjidhje të rekomanduar për "BIM Workflow" dhe menaxhimin e projekteve në aspektin e ndryshimeve.


IFC-Reference-Guide-for-ARCHICAD-22.jpg

ARCHICAD IFC Reference Guide

IFC (Industry Foundation Classes) është një Format (Standard) i hapur, neutral që përdoret për shkëmbimin e BIM fajllave. IFC Është e optimizuar për OPEN-BIM apo shkëmbimin e BIM projekteve ndërmjet disciplinave të ndryshme, kryesisht në industrinë e AEC (Architecture-Engineering-Construction).

 
 

DOWNLOADS

Click on a product below to browse and download updates, third-parties or utilities to extend the capabilities of the selected application. Get our latest features and improvements to keep your GRAPHISOFT product up to date.

AC18_2X.jpg

ArchiCAD

License Activation, IFC, MEP, Add-Ons, Goodies, Libraries and many other extensions for ArchiCAD.
Downloads for ArchiCAD

STAR(T) Edition

Find Goodies, Add-ons, Libraries, MEP and other related downloads for STAR(T) Edition.
Downloads for STAR(T) Edition

 

BIMx

Download the interactive BIM communication tool for your mobile device or desktop computer. 
Download BIMx

ARCHICAD

Add-Ons

Goodies for ArchiCAD, interoperability and IFC downloads, data exchange with other applications.
More about Add-Ons & Goodies

Libraries & Objects

Find GDL elements on BIMcomponents.com and on other object depository sites.
More about Libraries & Objects

MEP

GRAPHISOFT MEP Modeler™ helps architects to create, edit or import intelligent 3D MEP networks such as ductworks, piping and cable trays.
More about MEP Modeler


Licensing

Downloads for GRAPHISOFT License Activation and Protection Key Drivers.
More about License Activation andProtection Key Driver Downloads

Java

Download the Java version that was bundled with the ArchiCAD version you have.
More about Java

File Converter

Use the file converter packages to convert your old ArchiCAD files to a format which is supported by current ArchiCAD versions.
More about File Converter