NJOFTIMI ZYRTAR PËR ARCHICAD 17 Hotfix 3 (Build 4008)

ArchiCAD 17 hotfix 3 Build 4008 përmban korrigjime të ndryshme dhe përmirësimet e nevojshme për të prezentuar  të plotë  përkrahjen e BIMx Hyper-modelit për ArchiCAD 17.

Publikimi I risisë  BIMx Hiper-modelit, mundëson që komplet dokumentacioni BIM (3D modelet dhe vizatimet 2D) të përdoren në pajisjet me system operativ iOS sikurse iphone/iPad. Ky version Hotfix vlen vetëm për ArchiCAD, në të gjitha versionet e licencave (Komerciale, Edukative dhe Testuese).

 

INSTRUKSIONE PËR INSTALIM

·         ArchiCAD 17 hotfix 3 (build 4008) kërkon hotfix 2 (build 4005) të jetë i instaluar. Ju mund të njoftoheni mbi disponueshmërinë e ArchiCAD 17 hotfix 3 (build 4008), qoftë duke shkuar në menynë: ArchiCAD Help menu/ "Check For Updates", ose nëpërmjet Sistemit Automatik për Update, nëse ArchiCAD 17 i juaj posedon Update-n (build 4005).

Shkarkoni...: Hotfix 3 - build 4008

·         Sigurohuni që e keni të aktivizuar ‘Administrator rights’ në kompjuterin tuaj. Filloni procesin e instalimit të plotë duker përdorur ‘administrator account’. Për përdoruesit e Mac, sigurohuni që të përdorni dmg instalimin, përderisa jeni I kyçur me  ‘administrator account’, të cilën  gjithmonë e përdorni për të instaluar apo përdrorur produktet e GRAPHISOFT-it. Sigurohuni që asnjë nga komponenet e ArchiCAD-it të mos jenë modifikuar (p.sh. riemëruar).

·         Përdoruesit e Teamwork: Ky hotfix vlen vetëm për ArchiCAD. BIM Server nuk ka nevojë për update. ArchiCAD build 4008 do të punojmë me BIM server build 4005 pa probleme. Projektet Teamwork megjithatë do të update-n në build 4008, prandaj Hotfix duhet të instalohet në të gjithë kompjutorët që përdorin Teamwork.

·         Kur ju e përdorni paketën Hotfix, procesi automatikisht do të kërkojë për ArchiCAD-in në kompjutorin tuaj. Ju mund të zgjedhni qoftë për të  update atë apo jo. Nëse version juaj aktual I ArchiCAD-it nuk është i përditësuar ende në Build 4005, atëherë Instaluesi I Hotfix nuk do ta njohë ArchiCAD-in si subjekt për update.

·         Nëse keni kopje të shumta të ArchiCAD-it në kompjutorin tuaj, instaluesi automatikisht do të gjejë një kopje. Nëse ju doni për të update një instancë tjetër, ju mund të përdorni butonin "Browse" për ta lokalizuar atë. Ju do të duhet për të lëshoni instaluesin secilën herë që doni ta update secilën kopje të ArchiCAD-it.  

·         Ju lutem vini re se meqë ky Hotfix është tipar prezentues I Hotfix, jo të gjitha komponentet do të jenë me Build numër të ri. Menyja ‘Help’ tek  ‘License Information’ do ta shfaqë Build 4005, përderisa ArchiCAD-i do ta shfaqë Build 4008.   

Për më shumë informata klikoni këtu: http://www.graphisoft.com/downloads/archicad/hotfixes/

3dsMax Trajnimet - fillojne grupet e reja

Pas mbarimit te sukseshem te trajnimit ne 3dsMax, archiEDU ju informon se do te fillojme me grupet 3 dhe 4 ne Modulin_1:  3ds MAX | Beginner Modeling |

Trajnimet mbahen cdo te Hene, Merkure dhe Premte ne dy termine prej 18:15 dhe 20:00 dhe fillojne me daten 16/12/2013

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne archiEDU Trajnimet

Grupi 1 - Gjate trajnimit ne archiEDU

ArchiCAD 17 prezantimi gjate PAW 2013

archiEDU prezanton verzionin e fundit te ArchiCAD 17, gjate Prishtina Architecture Week 2013 qe u mbajt ne Prishtine.

Ne kete video mund te njiheni me risite e fundit ne ArchiCAD si dhe demonstrim i shkurter i disa prej vecorive te reja.

Lecture by: ArchiEDU, Graphisoft ArchiCad 17 Presentation Length: 55:40 min Language: Albanian/English www.prishtinaarchitectureweek.com

Introducing ArchiCAD 17

archiEDU | GRAPHISOFT Exclusive Authorized Distributor

Screenshot_2.jpg

Ju prezantojmë ArchiCAD 17


BIM jeton në Detaje.

GRAPHISOFT ArchiCAD 17 përmban përmirësime dhe plotësime të rëndësishme që e thjeshtojnë modelimin dhe dokumentimin e objekteve edhe kur modeli përmban një nivel të paparë të detajeve. Ecuria e punës fund-për-fund e BIM-it të ArchiCAD-it, lejon modelin për të qëndruar gjallë deri në fund të projektit. Tiparet e reja dhe të avancuara përfshijnë:

  • Detajet e sakta Strukturale përtej imagjinatës
  • Ecuria më e mirë gjithëpërfshirëse e punës OPEN BIM
  • Performancë e avancuar për modelet komplekse
  • Projektimi Ekologjik i integruar në BIM
  • Mëso më shumë!
Copyright © 2013 archiEDU, All rights reserved.