Introducing ArchiCAD 17

archiEDU | GRAPHISOFT Exclusive Authorized Distributor

Screenshot_2.jpg

Ju prezantojmë ArchiCAD 17


BIM jeton në Detaje.

GRAPHISOFT ArchiCAD 17 përmban përmirësime dhe plotësime të rëndësishme që e thjeshtojnë modelimin dhe dokumentimin e objekteve edhe kur modeli përmban një nivel të paparë të detajeve. Ecuria e punës fund-për-fund e BIM-it të ArchiCAD-it, lejon modelin për të qëndruar gjallë deri në fund të projektit. Tiparet e reja dhe të avancuara përfshijnë:

  • Detajet e sakta Strukturale përtej imagjinatës
  • Ecuria më e mirë gjithëpërfshirëse e punës OPEN BIM
  • Performancë e avancuar për modelet komplekse
  • Projektimi Ekologjik i integruar në BIM
  • Mëso më shumë!
Copyright © 2013 archiEDU, All rights reserved.