3dsMax Trajnimet - fillojne grupet e reja

Pas mbarimit te sukseshem te trajnimit ne 3dsMax, archiEDU ju informon se do te fillojme me grupet 3 dhe 4 ne Modulin_1:  3ds MAX | Beginner Modeling |

Trajnimet mbahen cdo te Hene, Merkure dhe Premte ne dy termine prej 18:15 dhe 20:00 dhe fillojne me daten 16/12/2013

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne archiEDU Trajnimet

Grupi 1 - Gjate trajnimit ne archiEDU