GRAPHISOFT ARCHICAD 20

Për arsye të numrit të madh të kandidatëve të interesuar për Trajnimin në ARCHICAD 20, studentët,duhet të ndahen në grupe. Trajnimi fillon të mërkuren ose të enjten, me datë 22/23 Shkurt 2017.

Ndarja e studentëve në grupe  bëhet sipas termineve që do të përzgjidhni nga opsionet e mundhsme të shënuara mëposhtë. Kohëzgjatja e trajnimit në ARCHICAD është 6 javë.

Ju lutem, plotësoni informatat e mëposhtme dhe zgjidhni 2 apo më shumë opsione të mundshme të orarit që ju përshtatet për trajnimin në GRAPHISOFT ARCHICAD 20.

Për më shumë informata rreth trajnimit, klikoni këtu: archiedu.com/archicad-trajnimet.

Emri Mbiemri *
Emri Mbiemri
TERMINET PËR TRAJNIMIN NË PHOTOSHOP
TERMINET
Ju lutem zgjidhni 2 apo më shumë opsione që ju përshtaten

Lokacioni i Trajnimeve

Bulevardi Nënë Tereza, Rr. Fehmi Agani H-12, Kati 4, Nr.5 (përballë Swiss Diamond Hotel)
10000, Prishtinë, Kosova