Promocioni FIVE STAR

FIVE STAR PROMOTION është ofertë shumë speciale, lansuar nga ABVENT duke filluar nga 01 Mars, 2015!

Bleje licensën Artlantis 5 full stand-alone gjatë periudhës promocionale dhe kurse deri në 40%! 

Në ofertë përfshihet verzioni profesional për krijimin e Rrenderave (Artlantis R) si dhe verzioni me funksione të kompletuar (Artlantis S). Promocioni FIVE STAR ofron çmime shumë të volitshme:

  • Artlantis 5 Render | Full License - 300€ (kurse 200€)

  • Artlantis 5 Studio | Full License - 690€ (kurse 300€)

si dhe më shumë zbritje për çdo licensë shtesë 

Oferta promocionale skadon me 31  Mars, 2015!

- Për më shumë informata kontaktoni në: info@archiedu.com