ARCHICAD & BIMcloud 19 Update 6006

ARCHICAD & BIMcloud 19 Update 6006

Është lansuar ARCHICAD & BIMcloud 19 Update Build 6006. Për tu njoftuar më shumë apo edhe për ta shkarkuar Upade'in, kliko në linqet e poshtme:

LICENSE MANGER TOOL

LICENSE MANGER TOOL

Protection Key License upgrade ka qenë një procedurë shumë e lehtë me veglat e mëhershme që i kemi patur, veglat sikurse License Activation Tool të ashtuquajtur LAT si dhe versioni online për upgrade. Por, për shkak të avancimit të teknologjisë, Graphisoft ka vendosur që gjithashtu t'a avancojë edhe Licence Tool, që tani njihet si License Manager Tool (LMT), që të mund të përballojë më lehtë teknologjinë e avancuar të menaxhimit të...