imgID7110818.jpg
 

ARCHICAD 22 | EDU

ARCHICAD_22_Box_render_2_low.png

MyArchiCAD.com | Shkarkimi i Softuerëve FALAS

MyArchiCAD.com ofron shkarkimin falas të softuerëve më të avancuara në lëminë e Arkitekturës. Këtu mund ta shkarkoni GRAPHISOFT ArchiCAD, së bashku me aplikacionin e BIM Serverit (e para e këtij lloji në këtë industri) për projektim në TeamWork. Gjitashtu një numër të addon-save mundë t'i shkarkoni, të cilët shërbejnë për zgjerimin e funksionalitetit të ArchiCAD duke filluar nga Analizat i Energjisë së Qëndrueshme të projektit e deri te krijimi dhe prezantimi i modelit virtual.

 
 

VIDEO Prezantimi

Si te regjistrohem dhe shkarkoj ARCHICAD 22 ne www.myarchicad.com
Si ta Instalojmë ARCHICAD-in dhe/apo ta shkarkojmë Updatin e fundit të AC
Si te fillojmë një projekt të ri me Template në gjuhën shqipe dhe të modifikojmë Hapësirën punuese (Work Environment)

Nëse dëshironi të bleni, të shkarkoni falas, apo të mësoni më shumë në lidhje me ArchiCAD, kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e GRAPHISOFT-it

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com