14969455912_4d9af2d519_k.jpg
 

ARCHICAD 22 | Upgrade License

Upgrade në ArchiCAD 22, për shpejtësinë që është më i shpejtë se kurrë! Nuk ka më pritje gjatë ngarkimit të pamjeve të projektit., GRAPHISOFT ka fuqizuar teknologjinë e platformës 64-bit dhe multi-processing në përpunimin e të dhënave në "background processing", e cila është e para në industrinë BIM (Building Information Modeling).

Kalulatori i mundësuar nga applecoredesigns.co.uk paraqet benefitet në përmirësimin e produktivitetit, bashkëpunimit dhe performancës. Në mënyrë që ju të identifikoni se çfarë funksionalitete shtesë mund të përfitoni me Upgrade nga versioni aktual në ArchiCAD 22, klikoni në butonin e poshtëm:

 
 

Upgrade i licencës në ArchiCAD 22:

Upgrade nga ArchiCAD 21 në ArchiCAD 22

€600 +€480 abonimi vjetor (ArchiCLUB Member*)

Upgrade nga ArchiCAD 20 në ArchiCAD 22

€960 +€480 abonimi vjetor (ArchiCLUB Member*)

Upgrade nga ArchiCAD xx në ArchiCAD 22

€1,320 +€480 abonimi vjetor (ArchiCLUB Member*)

Nëse dëshironi të bleni, merrni me qira, apo të mësoni më shumë në lidhje me ArchiCAD, kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e GRAPHISOFT-it

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com