Reinforcement2b.jpg
 

Eptar | Produktet

Gjatë 12 viteve të fundit, Éptár ka zhvilluar më shumë se 50 aplikacione dhe GDL Librari për tregun hungarez si dhe për tregjet ndërkombëtare.

Qëllimi i EPTAR është që të zhvillojë vegla dhe aplikacione të dobijshme për përdoruesit e ArchiCAD-it. Disa nga ArchiCAD add-ons dhe libraritë e zhvilluara nga EPTAR mund t'i gjeni falas si dhe disa me çmime simbolike, të cilat na e bëjnë punën më të lehtë dhe më efikase në ArchiCAD.Video PrezantimetVideo PrezantimetVideo Prezantimet

Nëse dëshironi të bleni apo të mësoni më shumë në lidhje me produktet, add-ons apo libraritë e EPTAR, kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e EPTAR-it

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com