Statement-of-Representation,-signed.jpg
 

PRODUKTET | në industrinë AEC

ArchiEDU, është përfaqësuese ekskluzive për Kosovë dhe Shqipëri për softuerët dhe pajisjet hardverike kryesore dhe më të nevojshme në punën e përditshme të arkitektëve, dizajnerëve, inxhinierëve dhe profesionistëve tjerë kryesisht të fushës së projektimit, ndërtimit dhe menaxhimit.

 

BLOG | Lajme...

patrickbernhard_1-g.jpg

Ngjarjet e ardhshme...

archiEDU | TRAINING CENTER
ORARI E Hëne E Marte E Mërkure E Enjte E Premte
16:30 - 18:00 PHOTOSHOP | Gr.30 PHOTOSHOP | Gr.30 ARCHICAD | Gr.87
PHOTOSHOP | Gr.31
PHOTOSHOP | Gr.30 ARCHICAD | Gr.87
18:15 - 19:45 ARCHICAD | Gr.89
PHOTOSHOP | Gr.31
PHOTOSHOP | Gr.31
ARCHICAD | Gr.88
3dsMAX | Gr. 26
ARCHICAD | Gr.89
3dsMAX | Gr. 26
ARCHICAD | Gr.88
ARCHICAD | Gr.86
20:00 - 21:30 ARCHICAD | Gr.88
PHOTOSHOP | Gr.32
3dsMAX | Gr. 26
ARCHICAD | Gr.87
ARCHICAD | Gr.86
PHOTOSHOP | Gr.32
ARCHICAD | Gr.89
PHOTOSHOP | Gr.32