AC22 Desktop_4k_03.jpg
 

ARCHICAD 22 | Subscription License

Programi për marrjen e licencës së ArchiCAD-it me Subscription e bën licencimin e BIM softuerit më fleksibil, më të përballueshëm dhe pa rrezik. Kjo metodë e licencimit është ideale për firmat e reja si dhe firmat me përdorim të përkohshëm të softuerit, që dëshirojnë përdorimin e ArchiCAD 22 me funksionalitet të plotë dhe me një mundësi më të lehtë të licencimit.

 
 
 
ARCHICAD22-Web-Banner.jpg

Opsioni me Subscription” ju mundëson të blini një licencë për një periudhë të caktuar kohore prej 1, 3, 6 apo 12 muaj. Brenda kësaj periudhe kohore, ju mund ta përdorni ARCHICAD-in pa ndonjë kufizim p.sh. punimi i disa projekteve njëkohësisht gjatë gjithë ditës. Përdorimi i kësaj license fillon kur ju e hapni ARCHICAD-in për herë të parë duke përdorur licencën me Subscription, e jo në ditën kur e keni blerë atë. Kur e hapni ARCHICAD-in ju hapet një dialog që ju lajmëron ditët e mbetura në dispozicionin të kësaj licence. Ju poashtu mund t'i kontrolloni ditët e mbetura të licencës në menynë "Help/License information".

ARCHICAD_22_Box_render_2.jpg

ARCHICAD 22 | Subscription License

Llojet e licencave me Subscription:

  • ARCHICAD 22 | 01 muaj Subscription | 200€/muaj

  • ARCHICAD 22 | 03 muaj Subscription | (-05%) 190€/muaj

  • ARCHICAD 22 | 06 muaj Subscription | (-15%) 170€/muaj

  • ARCHICAD 22 | 12 muaj Subscription | (-30%) 140€/muaj

Nëse dëshironi të bleni, merrni me qira, apo të mësoni më shumë në lidhje me ArchiCAD, kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e GRAPHISOFT-it

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com