main-panel-backdrop-(4).jpg
 

CadMouse

THE WOLD'S FIRST MOUSE FOR CAD PROFESSIONALS
PRECISION ENGINEERING YOU CAN FEEL

3Dconnexion CadMouse është e dizajnuar posaçërisht për të punuar në CAD. Thuaj lamtumirë klikimeve të përsëritura të "mouse wheel" dhe përshëndetuni me precizitetin dhe komfortin duke ju falënderuar sensorit të avancuar laserik dhe butonit të mesëm të mausit.

 
 

Për të porositur CadMouse, ju lutem plotësoni informatat e mëposhtme:

CadMouse® | 99€ + TVSH
Informatat Personale
Emri Mbiemri *
Emri Mbiemri
Informatat e Kompanisë
Shteti *
SNFN_sketch.png

Çmimi: 99€ + TVSH

Specifikimet teknike:

 • 7 buttons total (including dedicated Middle Mouse Button)
   
 • 8200dpi / 1000Hz laser sensor
   
 • QuickZoom
   
 • Smart Scroll wheel
   
 • Gesture / radial menu button
   
 • PTFE feet
   
 • 1.8m braided USB cable
   
 • Dimensions (LxWxH): 128mm x 80mm x 44mm / 5” x 3.15” x 1.7”
   
 • Weight: 130g / 0.29lb
   
 • 2-vjet garancion

Pakoja përmban:

 • 3Dconnexion CadMouse

Sistemet Operative të suportuara:

Çertifikimet dhe Regjistrimet:

 • CE, FCC, KC, RCM, BSMI, RoHS-EU, RoHS-China, WEEE, BellAndVision, Japanese Recycling Law
   
 • Për më shumë informata, ju lutem vizitoni: 

Driverat

Nëse dëshironi të bleni apo të mësoni më shumë në lidhje me "CadMouse", kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e 3Dconnexion.

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com