main-panel-backdrop-(pad).jpg
 

CadMouse Pad

SPEED AND PRECISION FOR CAD PROFESSIONALS

3Dconnexion CadMouse Pad siguron ekuilibrin ideal ndërmjet shpejtësisë dhe kontrollit duke ju falenderuar cilësisë së lartë me mikro-shtresën e teksturuar. E krijuar posaqërisht për 3Dconnexion CadMouse.

 
 

Për të porositur CadMouse Pad, ju lutem plotësoni informatat e mëposhtme:

CadMouse® Pad | 29€ + TVSH
Informatat Personale
Emri Mbiemri *
Emri Mbiemri
Informatat e Kompanisë
Shteti *
SNFN_sketch.png

Çmimi: 29€ + TVSH

Specifikimet teknike:

 • Optimized surface coating
   
 • Micro-textured finish
   
 • Non-slip silicone base
   
 • 2-vjet garancion

Dimenzionet dhe pesha:

 • Width: 250 mm
   
 • Length: 350 mm
   
 • Depth: 2.0 mm
   
 • Approximate Weight: 160 g

Pakoja përmban:

 • 3Dconnexion CadMouse Pad

Nëse dëshironi të bleni apo të mësoni më shumë në lidhje me "CadMouse Pad", kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e 3Dconnexion.

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com