main-panel-backdrop.png
 

THE WORLD’S FIRST

WIRELESS 3DMOUSE

Ju prezantojmë SpaceMouse® Wireless-in e ri.

Me "SpaceMouse Wireless", përfitoni lirinë që të jeni më kreativ. Lirinë për ta mbajtur tavolinën tuaj pa rrëmujë. Lirinë të gëzoni një përvojë të lartë të navigimit në 3D.

 

Për të porositur SpaceMouse Wireless, ju lutem plotësoni informatat e mëposhtme:

SpaceMouse® Wireless | 129€ + TVSH
Informatat Personale
Emri Mbiemri *
Emri Mbiemri
Informatat e Kompanisë
Shteti *

Çmimi: 129€ + TVSH

Specifikimet teknike:

 • 3Dconnexion® six-degrees-of-freedom
  (6Dof) sensor

 • 3Dconnexion® 2.4GHz wireless technology

 • Lithium-ion polymer battery (internal, rechargeable)

 • Micro-USB connectivity (cable supplied).
  Simultaneous data and recharging.

 • Dimensions (LxWxH): 78x78x54mm / 3.1x3.1x2.1”

 • Weight: 424g / 0.93lb

 • 2-vjet garancion

Pakoja përmban:

 • SpaceMouse® Wireless

 • Micro-USB Receiver

 • Micro-USB Cable

 • CD ROM: Drivers, Demos and Tools

Sistemet Operative të suportuara:

Çertifikimet dhe Regjistrimet:

Nëse dëshironi të bleni apo të mësoni më shumë në lidhje me "SpaceMouse Wireless", kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e 3Dconnexion.

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com