main-panel-backdrop.png
 

SpaceNavigator®

ADVANCED 3D NAVIGATION FOR EVERYONE

SpaceNavigator® është 3D mouse që mundëson të gjithëve të eksplorojnë lirinë e intuitës, navigimin preciz në 3D.

Për të porositur SpaceNavigator, ju lutem plotësoni informatat e mëposhtme:

SPACENAVIGATOR® | 99€ + TVSH
Informatat Personale
Emri Mbiemri *
Emri Mbiemri
Informatat e Kompanisë
Shteti *
SN_sketch.png

Çmimi: 99€ + TVSH

Specifikimet teknike:

 • 3Dconnexion® six-degrees-of-freedom (6Dof) sensor
   
 • Dimensions (LxWxH): 78mm x 78mm x 53mm / 3.1” x 3.1” x 2.1”
   
 • Weight: 479g / 1.06lb
   
 • 2-vjet garancion

Pakoja përmban:

 • SpaceNavigator 3D Mouse
   
 • CD ROM: Drivers, Demos and Tools

Sistemet Operative të suportuara:

Çertifikimet dhe Regjistrimet:

Dokumentacion:

 

 

Nëse dëshironi të bleni apo të mësoni më shumë në lidhje me "SpaceNavigator", kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e 3Dconnexion.

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com