main-panel-backdrop.png
 

SpaceNavigator for Noteboks

ENJOY 3D NAVIGATION ON THE GO

SpaceNavigator® për llaptop është 3D maus portativ që sjell intuitivën, 3D navigimin preciz për përdoruesit e lëvizshëm.

 

Për të porositur SpaceNavigator for Notebooks, ju lutem plotësoni informatat e mëposhtme:

SpaceNavigator® for Notebooks | 99€ + TVSH
Informatat Personale
Emri Mbiemri *
Emri Mbiemri
Informatat e Kompanisë
Shteti *
SNFN_sketch.png

Çmimi: 99€ + TVSH

Specifikimet teknike:

 • 3Dconnexion® six-degrees-of-freedom (6Dof) sensor
   
 • Dimensions (LxWxH): 68mm x 68mm x 46mm / 2.7” x 2.7” x 1.8”
   
 • Weight: 250g / 0.55lb
 • 2-vjet garancion

Pakoja përmban:

 • SpaceNavigator for Notebooks 3D Mouse
   
 • CD ROM: Drivers, Demos and Tools

Sistemet Operative të suportuara:

Çertifikimet dhe Regjistrimet:

Dokumentacionet:

Nëse dëshironi të bleni apo të mësoni më shumë në lidhje me "SpaceNavigator for Notebooks", kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e 3Dconnexion.

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com