main-panel-backdrop.png
 

SpacePilot Pro

ULTIMATE 3D NAVIGATION for Power Users

SpacePilot® Pro është modeli përfundimtarë i 3D mausit profesional, i ndërtuar që të shkëlqejë në ambientet e 3D Softuerëve më të kërkuara në ditët e sotme.

 
top-panel-device.png

Për të porositur SpacePilot PRO, ju lutem plotësoni informatat e mëposhtme:

SpacePilot® PRO | 399€ + TVSH
Informatat Personale
Emri Mbiemri *
Emri Mbiemri
Informatat e Kompanisë
Shteti *
SNFN_sketch.png

Çmimi: 399€ + TVSH

Specifikimet teknike:

 • 3Dconnexion® six degrees-of-freedom
  (6Dof) sensor
 • Color LCD Workflow Assistant
 • Dual-Function QuickView Navigation Keys
 • Navigation Settings Keys (Speed, Rotation,
  Pan/Zoom, Dominant)
 • Dual-function Intelligent Function Keys,
  (akses deri në 10 komanda)
 • Keyboard Modifiers (Ctrl, Alt, Shift, Esc)
 • 31 programmable keys in total
 • Full size advanced wrist rest design
 • Dimensions (LxWxH):
  231mm x 150mm x 58mm / 9.1" x 5.9" x 2.3"
 • Weight: 880g / 1.94lb
 • 3-vjet garancion

Pakoja përmban:

 • SpacePilot® Pro 3D Mouse
 • CD ROM: Drivers, Demos and Tools

Sistemet Operative të suportuara:

Çertifikimet dhe Regjistrimet:

Dokumentacionet:

Nëse dëshironi të bleni apo të mësoni më shumë në lidhje me "SpacePilot PRO", kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e 3Dconnexion.

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com