main-panel-backdrop.png
 

SpaceMouse® Pro Wireless

SUPERIOR 3D NAVIGATION. 
PROFESSIONAL PERFORMANCE. 
WORLD CLASS ERGONOMICS. 

TWO MONTH BATTERY LIFE. 
NO WIRES.

 
panel1_spacemouse_pro_wireless (1).jpg

Për të porositur SpaceMouse PRO Wireless, ju lutem plotësoni informatat e mëposhtme:

SpaceMouse® PRO Wireless | 329€ + TVSH
Informatat Personale
Emri Mbiemri *
Emri Mbiemri
Informatat e Kompanisë
Shteti *
SNFN_sketch.png

Çmimi: 329€ + TVSH

Specifikimet teknike:

 • 3Dconnexion® six-degrees-of-freedom (6DoF) sensor
 • 3Dconnexion® 2.4GHz wireless technology
 • Lithium-ion polymer battery (internal, rechargeable)
 • USB connectivity (choice of cables supplied). Simultaneous data and recharging.
 • Full-size, soft-coated hand rest
 • QuickView Keys
 • Rotation Toggle Key
 • Intelligent Function Keys
 • On-Screen Display
 • Keyboard Modifiers (Ctrl, Alt, Shift, Esc)
 • Virtual NumPad
 • 15 programmable keys in total
 • Dimensions (LxWxH): 204 x 142 mm x 58mm / 8” x 5.6” x 2.3”
 • Weight: 563g / 1.24lb
 • 3-vjet garancion

Pakoja përmban:

 • Space Mouse® Pro Wireless
 • USB Receiver
 • USB cable 1.5m
 • USB cable 0.5m
 • Twin-port USB Hub

Sistemet Operative të suportuara:

Çertifikimet dhe Regjistrimet:

Driver:

Nëse dëshironi të bleni apo të mësoni më shumë në lidhje me "SpaceMouse PRO Wireless", kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e 3Dconnexion.

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com