panel-03-device.png
 

SpaceMouse® Pro

SUPERIOR 3D NAVIGATION FOR PROFESSIONALS

SpaceMouse® Pro ofron një përvojë të lartë të 3D navigimit nga 3Dconnexion's duke e kombinuar me një dizajn të avancuar ergonomik dhe shfaqje inovative në ekran për një ecuri të punës më të rehatshme dhe më produktive.

 
 

Për të porositur SpaceMouse PRO, ju lutem plotësoni informatat e mëposhtme:

SpaceMouse® PRO | 299€ + TVSH
Informatat Personale
Emri Mbiemri *
Emri Mbiemri
Informatat e Kompanisë
Shteti *
SNFN_sketch.png

Çmimi: 299€ + TVSH

Specifikimet teknike:

 • Full sized, soft coated hand rest
   
 • 3Dconnexion® six degrees-of-freedom
  (6Dof) sensor
   
 • QuickViews Keys
   
 • Rotation Toggle Key
   
 • Intelligent Function Keys
   
 • On-Screen Display
   
 • Keyboard Modifiers (Ctrl, Alt, Shift, Esc)
   
 • Virtual NumPad
   
 • 15 Programmable keys in total
   
 • Dimensions (LxWxH):
  204 x 142mm x 58mm / 8" x 5.6" x 2.3""
   
 • Weight: 665g / 1.47lb
   
 • 3-vjet garancion

Pakoja përmban:

 • SpaceMouse® Pro
   
 • CD ROM: Drivers, Demos and Tools

Sistemet Operative të suportuara:

Çertifikimet dhe Regjistrimet:

Nëse dëshironi të bleni apo të mësoni më shumë në lidhje me "SpaceMouse PRO", kontaktoni ArchiEDU, ne jemi zyrtarisht në shërbimin tuaj për çdo pyetje në lidhje me produktet e 3Dconnexion.

 

adresa:

Boulevard "Nëna Tereza",
st. Fehmi Agani, 4th Floor, No.5
10000 Prishtinë, Kosova

 

mob:

+386 (049) 145-820
+377 (044) 777-500

 

email:

info@archiedu.com

 

web:

www.archiedu.com