Design Your Portfolio

Trajnimi fillon të martën, me datë 09 Maj 2017.

Është e nevojshme te keni njohuri paraprake ne Adobe Photoshop. Trajnimi do te zgjasë 12h akademike (2 javë). Programet kompjuterike me te cilat do te punohet janë : Adobe Photoshop cc2017 dhe  Adobe Indesign cc2017. 

Ju lutem, plotësoni informatat e mëposhtme për trajnimin në Design Your Portfolio.

 

Emri Mbiemri *
Emri Mbiemri
TERMINET PËR DESIGN YOUR PORTFOLIO

Lokacioni i Trajnimeve

Bulevardi Nënë Tereza, Rr. Fehmi Agani (përballë Swiss Diamond Hotel) H-12, Kati 4, Nr.5
10000, Prishtinë
Kosova