Back to All Events

Trajnim | Adobe PHOTOSHOP - Gr.44

Adobe PHOTOSHOP është softuer i cili përdorët nga arkitektët, dizajnerët planifikuesit urban dhe jo vetëm, duke mundësuar që në kohë më të shpejtë të bëhet postproduksioni I fotografive dhe imazheve të ndryshme.  Në këtë trajnim do të njoftoheni me konceptin e punës, veglat, teknikat për postproduksionin apo përpunimine imazheve. 

Versioni: Photoshop CC 2018

Numri i orëve: 18h 
Data e fillimit: 21.03.2019 | 17:30
Kushtet paraprake: Njohuri themelore për Windows

Instruktor: Blend Mehmeti ark.

Çmimi: 100€

(-20% Zbritje për Studentë, Mësimdhënës dhe klientët me parapagim vjetor në ArchiCLUB)

Çmimi: 80€*

Earlier Event: November 16
BIM Conference - Tirana