Trajnim | 3ds MAX Design + Vray
May
5
6:00 pm18:00

Trajnim | 3ds MAX Design + Vray

  • archiEDU

3ds Max Design dedikohet arkitektëve dhe dizajnerëve duke mundësuar që në mënyrë realistike të modelojnë dhe prezantojnë projektet përmes 3D modeleve, imazheve/ renderëve, simulimeve dhe animacioneve.