Back to All Events

Trajnim | 3ds MAX Design + Vray

  • archiEDU st. Fehmi Agani, 4th Floor, no.5 Prishtina Kosova (map)

AUTODESK | 3ds MAX Design

AUTODESK 3ds Max është ndër softuerët më të popullarizuar për 3D modelim, animacion, renderim si dhe kompozim, i cili ofron zgjidhje për visualizim e arkitektonike, lojra, film si dhe artist të grafikës në lëvizje. Përdoret nga arkitektët dhe dizajnerë duke mundësuar që në mënyrë realistike të modelojnë dhe prezantojnë projektet përmes 3D modeleve, imazheve/ renderëve, simulimeve dhe animacioneve.

Trajnimi përfshinë njohjen me hapësirën e punës, krijimin e objekteve, modifikimin e objekteve, poly-modelimin, materialet, ndriqimin, kamerat, si dhe renderimin dhe animacionin me V-Ray render engine.

Për tu njoftuar më shumë lidhur me programin si dhe aplikimin në trajnimit, ju llutem klikoni këtu: 3ds-max-vray-trajnimet


Disa shembuj të punimeve me 3ds MAX dhe Renderuar me Vray nga studenti:

Arbër Musliu

Earlier Event: April 29
Trajnim | ArchiCAD 18 - Niveli Bazik
Later Event: March 15
Trajnim | ARCHICAD 20 - Niveli Bazik