Mac OS

Mac OS X Yosemite kopatibiliteti me ArchiCAD

Mac OS X Yosemite kopatibiliteti me ArchiCAD

Çka ju nevoitet të dini para se të azhuroni (Update) versionin e ri.

GRAPHISOFT e ruan kompatibilitetin për ArchiCAD 17 dhe 18 si dhe për produktet përcjellëse (BIMcloud, BIMx, BIM Server, BIM Server Manager) në OS X 10.10 Yosemite. Bazuar në testimet fillestare të GRAPHISOFT’it, ArchiCAD 17 dhe 18 në përgjithësi punon pa probleme në 10.10 me disa çeshtje të vogla që i gjeni të detajuara në...