RFA & RVT Geometry Exchange Add-on për ARCHICAD 21

RFA & RVT Geometry Exchange Add-on për ARCHICAD 21

Tani përdoruesit e ARCHICAD-it mund të importojnë përmbajtjen e fajllave RFA dhe RVT drejtëpërdrejtë në ARCHICAD 21. Gjithashtu ky Add-on mundëson edhe eksportimin e komplet gjeometrisë nga ARCHICAD në Revit...

Historia e GRAPHISOFT-it

Historia e GRAPHISOFT-it

Kush është themeluesi i GRAPHISOFT-it? Kur u themelua GRAPHISOFT? Pse statuja e Steve Jobs gjindet pranë ndërtesës kryesore të GRAPHISOFT-it në Hungari?  Në çfarë mënyrë APPLE pati ndikim që përdorimi i ARCHICAD-it të zgjerohet edhe në tregun global? Çfar ndikimi ka patur investimi në kampusin e ashtuquajtur “GRAPHISOFT Park”?

Kush e morri çmimin "BIM Product of the Year" për vitin 2016 në UK?

Kush e morri çmimin "BIM Product of the Year" për vitin 2016 në UK?

Kush fitoi në konferencën e 11-të mbajtur në Britaninë e Madhe nga "Construction Computing Magazine Awards" për vitin 2016 në katgoritë kryesore: "BIM Produkti i vitit 2016", "BIM Projekti i vitit 2016", "Kompania e vitit 2016" si dhe shperblimin "Teknologjia Mobile i vitit 2016"?

Grasshopper-ARCHICAD Live Connection tani edhe për MacOS

Grasshopper-ARCHICAD Live Connection tani edhe për MacOS

Rhino-Grasshopper është zgjidhja më e popullarizuar në botë për projektimin parametrik (algoritmik), dhe tani duke u kombinuar me platformën më të popullarizuar për procesin e projektimit BIM – ARCHICAD, munëson një përvojë të jashtëzakonshme të projektimit për të dyja sistemet operative PC dhe MAC.

BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20

BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20

BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20. Ky aplikacion është e zhvilluar për të dy sistemet operative Mac dhe PC. Është një vegël e përsosur për arkitektët që ju mundëson në mënyrë të shpejt të kërkoni, shfletoni dhe ti shkarknoni drejtpërdrejtë, dhe ti përdorni BIM libraritë nga prodhuesit e vërtetë në projektet tuaja.

ARCHICAD 20 gjatë hapjes paraqet mesazhin: „Cannot create temporary documents.”

ARCHICAD 20 gjatë hapjes paraqet mesazhin: „Cannot create temporary documents.”

Në rastë se gjatë startimit të ARCHICAD 20 në Sistemin Operativ Windows shfaqet mesazhi Warning: "Cannot create temporary documents”, ather ndiqni hapat e mëposhtme...

ARCHICAD 20 për MAC shfaq problem në performancë gjatë punës me imazhe të jashtme dhe Trace & Reference

ARCHICAD 20 për MAC shfaq problem në performancë gjatë punës me imazhe të jashtme dhe Trace & Reference

Për ta menjanuar problemin në performancë në versionin MAC të ArchiCAD 20 që shkakton ngadalësimin dhe përdorimin e një sasie të lartë të memorjes gjatë përdorimit të komandave "ZOOM"dhe "PAN" në 2D nëse funksioni "Trace & Reference" është aktiv dhe si referencë me "Color Override" përmban fotografi/PDF të jashtëm ndiqni hapat e mëposhtëm...

ARCHICAD 20 | Premiera Botërore | LIVE me 13 Qershor! Regjistrohu

ARCHICAD 20 | Premiera Botërore!

13 Qershor në ora 3:00-4:30pm

Transmetimi drejtëpërdrejtë nga GRAPHISOFT, Budapest

ArchiCAD 20 përmban përmirësime të rëndësishme funksionale të cilat vënë theksin "I" në BIM. Ju do ta pëlqeni se si brendi i ri i interfejsit me disajn të pastërt, e bëjnë ARCHICAD 20, BIM vegël të jashtëzakonshme. Ky është një prezantim që ju nuk dëshironi ta humbasni!

Merrni pjesë në këtë premierë botërore me transmetim të drejtëpërdrejt për të marrë një pamje të re në BIM me ArchiCAD 20! Ju do të mësoni se si mund të:

  • Luani me graphical favorites - që të merrni feedback vizual të shkëlqyer në lidhje me parametrat e ruajtura të elementeve, të gjeneruar në mënyrë automatike në pamje 2D dhe 3D me ngjyra në "thumbnail previews".
  • Zgjero visualizimin dhe komunikimin e projektit në një nivelin më të avancuar me lidhjen ndërmjet Rhino-Grasshopper-ARCHICAD dhe në fundit nga BIMx.
  • Shfrytëzo përparësitë e interfejsit të rifreskuar të ARCHICAD-it që maksimizon sipërfaqen punuese dhe gjithashtu ofron veglat dhe ikonat e komandava të pastërta dhe moderne.
  • Dhe më shumë!

ARCHICAD & BIMcloud 19 Update 6006

ARCHICAD & BIMcloud 19 Update 6006

Është lansuar ARCHICAD & BIMcloud 19 Update Build 6006. Për tu njoftuar më shumë apo edhe për ta shkarkuar Upade'in, kliko në linqet e poshtme:

BIMx PRO në kampanjën e IPad Pro nga APPLE

BIMx PRO paraqitet në kampanjën e APPLE gjatë prezantimit të modelit të iPad PRO nga APPLE. Tableti iPad PRO me ekran 9.7 incha, pët të dëshmuar performancë e saj ajo mer shembull një aplikacion në lëminë e Arkitekturës. Ndër aplikacionet e shumta APPLE zgjedh applikacionin më të sofistikuar nga GRAPHISOFT, BIMx PRO për t'i treguar kapacitetiin e tabletit të ri.