Grasshopper-ARCHICAD Live Connection tani edhe për MacOS

Grasshopper-ARCHICAD Live Connection tani edhe për MacOS

Rhino-Grasshopper është zgjidhja më e popullarizuar në botë për projektimin parametrik (algoritmik), dhe tani duke u kombinuar me platformën më të popullarizuar për procesin e projektimit BIM – ARCHICAD, munëson një përvojë të jashtëzakonshme të projektimit për të dyja sistemet operative PC dhe MAC.

Rhinoceros – ArchiCAD Connection

Rhinoceros – ArchiCAD Connection

GRAPHISOFT prezanton lidhjen ndërmjet Rhinoceros - ArchiCAD

"Rhino - ARCHICAD Connection" mundëson përdoruesit e ArchiCAD në platformat Mac dhe Windows, importimin e modeleve nga Rhino në ArchiCAD si GDL objekte.

Me këtë Add-In edhe kompletohet BIM Aplikacioni - ArchiCAD me integrimin të objekteve të krijuara me aftësi të fuqishme të modelimit siç është Rhino.

Për më shumë informata dhe për ta shkarkuar Rhino add-on për ArchiCAD, ju lutem...