ArchiCAD Connection Add-In për Revit 2015

ArchiCAD Connection Add-In për Revit 2015

A bashkëpunoni me inxhiniera (bashkëpunëtor) që përdorin Revit? A i shkëmbeni informatat e projektit nëpërmjet IFC apo gjithçka hudhni poshtë duke i exportuar në DWG? Ky shkëmbim a ju shkon ashtu siç keni dëshiruar? A jeni në dijeni ju dhe bashkëpunëtorët e juaj që Graphisoft vazhdon përkrahjen e Add-in për Revit në mënyrë që t'i përmiresoj aftësitë e IFC? Disa informata që duhet t'i dërgoni bashkëpunëtorëve (fazistave) tuaj, mund ti gjeni gjeni këtu