BIMcloud zgjeron rrjedhjën e punës në Mobile

BIMcloud zgjeron rrjedhjën e punës në Mobile

GRAPHISOFT BIMcloud® zgjeron rrjedhjen e punës duke integruar pajsjet mobile me Update-in e ri, FALAS

GRAPHISOFT në Qershor të këtij viti ka lansuar BIMcloud dhe ka pranuar reagime pozitive nga industria AEC dhe përdoruesit. Duke ju falenderuar azhurimit të fundit të BIMcloud, anëtarët e ekipit të jashtëm munden gjithashtu të involvohen drejtpërdrejt në rrjedhjen e punës BIM, nëpërmjet integrimit "Team Messaging", që tani është e aktivizuar edhe në pajisjet mobile. E tëra që nevoitet për qasje nga secila pajisje është lidhja në internet, duke përfshirë pajisjet mobile (celularët, tabletët, etj). Ja se si funksionon...