BIMcloud zgjeron rrjedhjën e punës në Mobile

GRAPHISOFT BIMcloud® zgjeron rrjedhjen e punës duke integruar pajsjet mobile me Update-in e ri, FALAS

GRAPHISOFT në Qershor të këtij viti ka lansuar BIMcloud dhe ka pranuar reagime pozitive nga industria AEC dhe përdoruesit. Duke ju falenderuar azhurimit të fundit të BIMcloud, anëtarët e ekipit të jashtëm munden gjithashtu të involvohen drejtpërdrejt në rrjedhjen e punës BIM, nëpërmjet integrimit "Team Messaging", që tani është e aktivizuar edhe në pajisjet mobile. E tëra që nevoitet për qasje nga secila pajisje është lidhja në internet, duke përfshirë pajisjet mobile (celularët, tabletët, etj). Ja se si funksionon:

  • anëtarët e ekipit në projektin arkitektonik punojnë me ArchiCAD, në hapësirat e zyres për të krijuar dhe autorizuar BIM projektin;
  • BIM Projekti është i organizuar, shpërndarë dhe menagjuar nga GRAPHISOFT BIMcloud, duke na mundësuar qasje direkte në projekt, nga kudo në botë;
  • anëtarët e ekipit (jashtë zyrës) si p.sh. arkitekti gjatë vizitës në punishte apo klientët dhe konsultatntët mund të qasen në BIM projekt duke përdorur aplikacionin  GRAPHISOFT’s BIMx Docs. Aplikacioni mundëson komunikimin (dërgimin dhe pranimin e mesazheve) me anëtarët tjerë të ekipit, duke bashkangjitur edhe imazhe të modelit me shënime dhe ofron feedback të jashtëzakonshëm gjatë projektimit me ekipin projektues në zyre.
More information http://www.graphisoft.com/bimcloud/ Download ArchiCAD for free: https://myarchicad.com/

Me azhurimin (update) e fundit të ArchiCAD dhe BIMcloud, arkitektët, klientët dhe kontraktorët tani mund të involvohën drejtpërdrejt në BIM Projektin dhe të dërgojnë vërejtjet, komentet, etj ekipit të projektimit, në mënyrë që komunikim të kjartë ndërmjet ekipit punues.

Për të përfituar nga integrimi i plotë i pajisjeve mobile, duhet ta shkarkoni dhe ta instaloni versionin e fundit të:

BIMcloud mobile integrimi për Android OS do të jetë në dispozicion më vonë.