MyArchicad.com KOSOVO

MyArchicad.com KOSOVO

Tani gjatë regjistrimit në portalin myarchicad.com për shkarkimin e ArchiCAD-it dhe softuerëve tjerë FALAS mund të zgjedhni edhe shtetin e KOSOVËS.

Gjithashtu edhe përdoruesit ekzistues që më parë janë regjistruar me shtetin Albania apo ndonjë shtet tjetër mund t'i ndryshojnë preferencat e tyre duke u qasur me usernamein e tyre në myarchicad.com dhe pastaj...

Artlantis 6 është lansuar...

Artlantis 6 është lansuar...

Disa nga veçoritë e reja në versionin e ARTLANTIS 6 janë: Physical rendering engine; White Balance; Ambient Occlusion; White Model; Pre-Settings; Vegla e re "Site insertion tool"; Ndriçimi i ri neon, Exposure, IES Ndriçimi, HDRI, Neon Shader; Alpha Mask Editor e integruara; Laser Projection; Catalog & Media; Menaxhimi i ri i key-server; Gjuhë të rej të softuerit si...

ArchiCAD 17 Hotfix #8

ArchiCAD 17 Hotfix #8

Përdoruesit të cilët ende janë duke punuar me ArchiCAD 17, ju njoftojmë se update për ArchiCAD 17 Hotfix-8 apo versioni "build 8000" është lansuar.

Ju mund të informoheni për të gjitha detalet dhe shkarkimin e hotfix këtu. Ky update ka një mori të përmirësimeve, që nga përmirësimet në shpejtësinë e BIMx e deri te përmirësimet në stabilitet. Më e rëndësishme është se përmban përmirësime të ndryshme në kompatibilitetin me OS X 10.10 Yosemite, siç janë...

BIMcloud zgjeron rrjedhjën e punës në Mobile

BIMcloud zgjeron rrjedhjën e punës në Mobile

GRAPHISOFT BIMcloud® zgjeron rrjedhjen e punës duke integruar pajsjet mobile me Update-in e ri, FALAS

GRAPHISOFT në Qershor të këtij viti ka lansuar BIMcloud dhe ka pranuar reagime pozitive nga industria AEC dhe përdoruesit. Duke ju falenderuar azhurimit të fundit të BIMcloud, anëtarët e ekipit të jashtëm munden gjithashtu të involvohen drejtpërdrejt në rrjedhjen e punës BIM, nëpërmjet integrimit "Team Messaging", që tani është e aktivizuar edhe në pajisjet mobile. E tëra që nevoitet për qasje nga secila pajisje është lidhja në internet, duke përfshirë pajisjet mobile (celularët, tabletët, etj). Ja se si funksionon...