​ARCHICAD 22 fiton çmimin "BIM Softueri i vitit 2018" ne UK

​ARCHICAD 22 fiton çmimin "BIM Softueri i vitit 2018" ne UK

ARCHICAD 22 fiton çmimin prestigjioz "BIM Softueri i vitit 2018" nga Construction Computing Magazine Awards  ne UK. Ky është viti i 8të rradhazi që ARCHICAD është shpërblyer me këtë çmim. GRAPHISOFT gjithashtu është shpërblyer edhe me çmimin "Mobile/Field BIM App of the year" për aplikacionin BIMx , aplikacion për...

ARCHICAD 20 | Premiera Botërore | LIVE me 13 Qershor! Regjistrohu

ARCHICAD 20 | Premiera Botërore!

13 Qershor në ora 3:00-4:30pm

Transmetimi drejtëpërdrejtë nga GRAPHISOFT, Budapest

ArchiCAD 20 përmban përmirësime të rëndësishme funksionale të cilat vënë theksin "I" në BIM. Ju do ta pëlqeni se si brendi i ri i interfejsit me disajn të pastërt, e bëjnë ARCHICAD 20, BIM vegël të jashtëzakonshme. Ky është një prezantim që ju nuk dëshironi ta humbasni!

Merrni pjesë në këtë premierë botërore me transmetim të drejtëpërdrejt për të marrë një pamje të re në BIM me ArchiCAD 20! Ju do të mësoni se si mund të:

  • Luani me graphical favorites - që të merrni feedback vizual të shkëlqyer në lidhje me parametrat e ruajtura të elementeve, të gjeneruar në mënyrë automatike në pamje 2D dhe 3D me ngjyra në "thumbnail previews".
  • Zgjero visualizimin dhe komunikimin e projektit në një nivelin më të avancuar me lidhjen ndërmjet Rhino-Grasshopper-ARCHICAD dhe në fundit nga BIMx.
  • Shfrytëzo përparësitë e interfejsit të rifreskuar të ARCHICAD-it që maksimizon sipërfaqen punuese dhe gjithashtu ofron veglat dhe ikonat e komandava të pastërta dhe moderne.
  • Dhe më shumë!

BIMx PRO në kampanjën e IPad Pro nga APPLE

BIMx PRO paraqitet në kampanjën e APPLE gjatë prezantimit të modelit të iPad PRO nga APPLE. Tableti iPad PRO me ekran 9.7 incha, pët të dëshmuar performancë e saj ajo mer shembull një aplikacion në lëminë e Arkitekturës. Ndër aplikacionet e shumta APPLE zgjedh applikacionin më të sofistikuar nga GRAPHISOFT, BIMx PRO për t'i treguar kapacitetiin e tabletit të ri. 

BIMx PRO zgjedhet Finalist për çmimin prestigjios të Architizer A+ Awards!

BIMx PRO zgjedhet Finalist për çmimin prestigjios të Architizer A+ Awards!

GRAPHISOFT BIMx PRO është zgjedhur si finalist në kategorinë e teknologjisë: App nga "Architizer A+ Awards"

Si finalist BIMx PRO është në garë edhe me 4 aplikacione tjera, pra votimi është i hapur deri me 1 Prill dhe mund të votoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm për çmimin "Architizer A+ Popular Choice Award".

Voto për BIMx PRO në http://awards.architizer.com/public/voting/?cid=126!

BIMx PRO

BIMx PRO

GRAPHISOFT ka lansuar Update-in e ri për aplikacionin mobile të BIMx në Appstore të Apple. Qëllimi kryesorë i Update-it është thjeshtësimi i mënyrës së licencimit të BIMx app, që edhe ka qen kërkesa #1 nga klientët. Ky Update rezullton me këto ndryshime në Appstore:

  1. Më pak opsione të licencimit, por me më shumë fleksibilitet
  2. Ri-emërtimi i BIMx Docs në BIMx PRO
  3. Një çmim...

BIMcloud zgjeron rrjedhjën e punës në Mobile

BIMcloud zgjeron rrjedhjën e punës në Mobile

GRAPHISOFT BIMcloud® zgjeron rrjedhjen e punës duke integruar pajsjet mobile me Update-in e ri, FALAS

GRAPHISOFT në Qershor të këtij viti ka lansuar BIMcloud dhe ka pranuar reagime pozitive nga industria AEC dhe përdoruesit. Duke ju falenderuar azhurimit të fundit të BIMcloud, anëtarët e ekipit të jashtëm munden gjithashtu të involvohen drejtpërdrejt në rrjedhjen e punës BIM, nëpërmjet integrimit "Team Messaging", që tani është e aktivizuar edhe në pajisjet mobile. E tëra që nevoitet për qasje nga secila pajisje është lidhja në internet, duke përfshirë pajisjet mobile (celularët, tabletët, etj). Ja se si funksionon...