GRAPHISOFT BIMx tani suporton edhe Google Cardboard VR

GRAPHISOFT tani ofron edhe funksionin VR (Virtual Reality) në aplikacionin për prezantimin dhe dokumentimin e BIM projekteve, BIMx.

upload.jpg

Funksioni VR në BIMx duke përdorur GOOGLE CardboardM viewer (versionin 2.0) për telefonat e mençur Android dhe iOS mundëson navigimin në 3D vetëm me lëvizjen e kokës në drejtimin e dëshiruar.

Modelet arkitektonike japin një përshtypje reale gjatë prezantimit të tyre me BIMx duke përdorur funksionin VR. 

Për demostrimim e plotë të mundësisë së VR (Virtual Reality) të ofruar nga BIMx, ju lutem shikon videon...

GRAPHISOFT BIMx is now compatible with Google Cardboard V2.0 for an accessible Virtual Reality experience! In this video we'll take a look at how it works. BIMx is our award-winning BIM project presentation application that brings the ARCHICAD Building Information Model to mobile devices.