RFA & RVT Geometry Exchange Add-on për ARCHICAD 21

RFA & RVT Geometry Exchange Add-on për ARCHICAD 21

Tani përdoruesit e ARCHICAD-it mund të importojnë përmbajtjen e fajllave RFA dhe RVT drejtëpërdrejtë në ARCHICAD 21. Gjithashtu ky Add-on mundëson edhe eksportimin e komplet gjeometrisë nga ARCHICAD në Revit...

Grasshopper-ARCHICAD Live Connection tani edhe për MacOS

Grasshopper-ARCHICAD Live Connection tani edhe për MacOS

Rhino-Grasshopper është zgjidhja më e popullarizuar në botë për projektimin parametrik (algoritmik), dhe tani duke u kombinuar me platformën më të popullarizuar për procesin e projektimit BIM – ARCHICAD, munëson një përvojë të jashtëzakonshme të projektimit për të dyja sistemet operative PC dhe MAC.

BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20

BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20

BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20. Ky aplikacion është e zhvilluar për të dy sistemet operative Mac dhe PC. Është një vegël e përsosur për arkitektët që ju mundëson në mënyrë të shpejt të kërkoni, shfletoni dhe ti shkarknoni drejtpërdrejtë, dhe ti përdorni BIM libraritë nga prodhuesit e vërtetë në projektet tuaja.

Rhinoceros – ArchiCAD Connection

Rhinoceros – ArchiCAD Connection

GRAPHISOFT prezanton lidhjen ndërmjet Rhinoceros - ArchiCAD

"Rhino - ARCHICAD Connection" mundëson përdoruesit e ArchiCAD në platformat Mac dhe Windows, importimin e modeleve nga Rhino në ArchiCAD si GDL objekte.

Me këtë Add-In edhe kompletohet BIM Aplikacioni - ArchiCAD me integrimin të objekteve të krijuara me aftësi të fuqishme të modelimit siç është Rhino.

Për më shumë informata dhe për ta shkarkuar Rhino add-on për ArchiCAD, ju lutem...

BIMx PRO

BIMx PRO

GRAPHISOFT ka lansuar Update-in e ri për aplikacionin mobile të BIMx në Appstore të Apple. Qëllimi kryesorë i Update-it është thjeshtësimi i mënyrës së licencimit të BIMx app, që edhe ka qen kërkesa #1 nga klientët. Ky Update rezullton me këto ndryshime në Appstore:

  1. Më pak opsione të licencimit, por me më shumë fleksibilitet
  2. Ri-emërtimi i BIMx Docs në BIMx PRO
  3. Një çmim...

LumenRT 2015 prezantom Integrimin me GRAPHISOFT® ArchiCAD®

LumenRT 2015 prezantom Integrimin me GRAPHISOFT® ArchiCAD®

GRAPHISOFT® ArchiCAD®, TANI ME INTEGRIM TË PLOTË ME LUMENRT 2015

E-on software njofton se tani LumenRT 2015 është plotësisht i integruar me GRAPHISOFT® ArchiCAD®.

"Interface" përmban përkrahje të plotë për eksportimin e gjeometrisë dhe BIM informatat nga ArchiCAD, duke përfshirë integrimin e përmbajtjeve të librarisë së LumenRT me PROXY siç janë pemët, automjetet, karakterët...

ArchiCAD Connection Add-In për Revit 2015

ArchiCAD Connection Add-In për Revit 2015

A bashkëpunoni me inxhiniera (bashkëpunëtor) që përdorin Revit? A i shkëmbeni informatat e projektit nëpërmjet IFC apo gjithçka hudhni poshtë duke i exportuar në DWG? Ky shkëmbim a ju shkon ashtu siç keni dëshiruar? A jeni në dijeni ju dhe bashkëpunëtorët e juaj që Graphisoft vazhdon përkrahjen e Add-in për Revit në mënyrë që t'i përmiresoj aftësitë e IFC? Disa informata që duhet t'i dërgoni bashkëpunëtorëve (fazistave) tuaj, mund ti gjeni gjeni këtu

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X Yosemite!

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X Yosemite!

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X 10.10, të njohur edhe si  Yosemite! Shkarko update-in këtu dhe zgjidh versionin Mac OS. 

Nuk e keni provuar ende Artlantis?  Shkarkoni versionin DEMO falas, për 30 ditë këtu dhe zgjidh sistemin operativ Windows apo Mac OS...