LumenRT 2015 prezantom Integrimin me GRAPHISOFT® ArchiCAD®

LumenRT is possibly the best thing that has happened to BIM since BIM itself!

NJË PREJ BIM SOFTUERËVE MË TË POPULLARIZUAR NË BOTË, TANI ME INTEGRIM TË PLOTË ME LUMENRT 2015

E-on software njofton se tani LumenRT 2015 është plotësisht i integruar me GRAPHISOFT® ArchiCAD®.

"Interface" përmban përkrahje të plotë për eksportimin e gjeometrisë dhe BIM informatat nga ArchiCAD, duke përfshirë integrimin e përmbajtjeve të librarisë së LumenRT me PROXY siç janë pemët, automjetet, dhe karakterët.

Me "ArchiCAD LumenRT Exporter" (standarde në të gjitha versionet e LumenRT), përdoruesit e ArchiCAD munden t'i transformojnë në mënyrë të shpejtë modelet e tyre në skena të pasura, mbresëlënëse, të kompletuar me drunjë nën ndikimin e errërave, automjete në lëvizje dhe karaktere, ujë, retë dhe atmosferë të animuar.

LumenRT ofron kombinim perfekt të veglave për të krijuar në mënyrë të shpejtë imazhe realistike dhe video me kualitet të lartë të projekteve. Mëso më shumë në www.lumenrt.com

“LumenRT është ndoshta gjëja më e mirë që ka ndodhur në BIM që nga BIM-i, duke mundësuar eksplorimin e BIM skenave në kohë reale në ambient real.

“Integrimi në ArchiCAD ka qenë njëra ndër kërkesat kryesore nga përdoruesit e ArchiCAD-it, dhë kjo mundësi është arritur me LumenRT 2015. Kombinimi ArchiCAD dhe LumenRT ofron mjedis real të jashtëzakonshëm  me platformë të thjeshtë të përdorimit në kohë reale dhe më se e nevojshme për të gjithë përdoruesit e ArchiCAD që kërkojnë një mënyrë më imponuese dhe tërheqëse të prezantimit të projekteve.

 

Lexo njoftimin këtu.

Mëso më shumë për LumenRT 2015 në http://www.lumenrt.com