Grasshopper - ARCHICAD 22 Live Connection Update

Grasshopper - ARCHICAD 22 Live Connection Update

GRAPHISOFT ka lançuar versionin e ri të Grasshopper-ARCHICAD Live Connection Tool, versionin 2.2 për ARCHICAD 22 (build 4027), per Windows dhe macOS. Update i fundit prezanton disa veçori të reja si dhe përmirësime te atyre ekzistuese siç janë...

ARCHICAD & BIMcloud 19 Update 6006

ARCHICAD & BIMcloud 19 Update 6006

Është lansuar ARCHICAD & BIMcloud 19 Update Build 6006. Për tu njoftuar më shumë apo edhe për ta shkarkuar Upade'in, kliko në linqet e poshtme:

BIMx PRO

BIMx PRO

GRAPHISOFT ka lansuar Update-in e ri për aplikacionin mobile të BIMx në Appstore të Apple. Qëllimi kryesorë i Update-it është thjeshtësimi i mënyrës së licencimit të BIMx app, që edhe ka qen kërkesa #1 nga klientët. Ky Update rezullton me këto ndryshime në Appstore:

  1. Më pak opsione të licencimit, por me më shumë fleksibilitet
  2. Ri-emërtimi i BIMx Docs në BIMx PRO
  3. Një çmim...

LICENSE MANGER TOOL

LICENSE MANGER TOOL

Protection Key License upgrade ka qenë një procedurë shumë e lehtë me veglat e mëhershme që i kemi patur, veglat sikurse License Activation Tool të ashtuquajtur LAT si dhe versioni online për upgrade. Por, për shkak të avancimit të teknologjisë, Graphisoft ka vendosur që gjithashtu t'a avancojë edhe Licence Tool, që tani njihet si License Manager Tool (LMT), që të mund të përballojë më lehtë teknologjinë e avancuar të menaxhimit të...

ArchiCAD 17 Hotfix #8

ArchiCAD 17 Hotfix #8

Përdoruesit të cilët ende janë duke punuar me ArchiCAD 17, ju njoftojmë se update për ArchiCAD 17 Hotfix-8 apo versioni "build 8000" është lansuar.

Ju mund të informoheni për të gjitha detalet dhe shkarkimin e hotfix këtu. Ky update ka një mori të përmirësimeve, që nga përmirësimet në shpejtësinë e BIMx e deri te përmirësimet në stabilitet. Më e rëndësishme është se përmban përmirësime të ndryshme në kompatibilitetin me OS X 10.10 Yosemite, siç janë...

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X Yosemite!

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X Yosemite!

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X 10.10, të njohur edhe si  Yosemite! Shkarko update-in këtu dhe zgjidh versionin Mac OS. 

Nuk e keni provuar ende Artlantis?  Shkarkoni versionin DEMO falas, për 30 ditë këtu dhe zgjidh sistemin operativ Windows apo Mac OS...