ArchiCAD 18 Update 5100

Është lansuar ArchiCAD 18 Update Build 5100. Në këtë update janë përmirësuar problemet me Teamwork që janë shfaqur javën e kaluar në versionin Build 5014, që mund ti gjeni më detajisht këtu

Për tu njoftouar më shumë për detajet dhe shkarkimin e Update-it (Në rastë se ArchiCAD-i juaj nuk është caktuar për njoftim automatik) klikoni në këtë link:

http://www.graphisoft.com/downloads/archicad/updates/AC18/AC18-5014to5100-ReleaseNotes.html

Si gjithmonë ky update ka ndikim në ArchiCAD, BIM Server si dhe të gjitha komponentet e saj: BIMx, MEP Modeler dhe të gjutha Add-Ons e distribuar nga GRAPHISOFT dhe Goodies. Gjithashtu ky Update (dhe të gjitha update-at dhe hotfixe-at e ardhshme) tani përfshinë edhe BIMcloud.

Këtu mund të gjeni komplet listën e përmirësimeve të ArchiCAD 18 Build 5100: http://www.graphisoft.com/downloads/archicad/updates/AC18/ImprovementsList.html#5100