RFA & RVT Geometry Exchange Add-on për ARCHICAD 21

RFA & RVT Geometry Exchange Add-on për ARCHICAD 21

Tani përdoruesit e ARCHICAD-it mund të importojnë përmbajtjen e fajllave RFA dhe RVT drejtëpërdrejtë në ARCHICAD 21. Gjithashtu ky Add-on mundëson edhe eksportimin e komplet gjeometrisë nga ARCHICAD në Revit...

BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20

BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20

BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20. Ky aplikacion është e zhvilluar për të dy sistemet operative Mac dhe PC. Është një vegël e përsosur për arkitektët që ju mundëson në mënyrë të shpejt të kërkoni, shfletoni dhe ti shkarknoni drejtpërdrejtë, dhe ti përdorni BIM libraritë nga prodhuesit e vërtetë në projektet tuaja.

3DMD Polyline Pathway nga 3D Media Design

3DMD Polyline Pathway nga 3D Media Design

Shkarkoni FALAS librarinë për ArchiCAD "Polyline Pathway" për krijimin e rrugëve dhe trotuareve si në 2D ashtu edhe në 3D, me mundësi modifikimi sipas dëshirës.
Mund të përdoret për terrene të rrafshët, poashtu edhe për terrene të pjerrëta; mundësi të prezentimit të teksturave në 2D dhe 3D...