ALUCOIL | BIMobject | Librari për ArchiCAD

ALUCOIL është një kompani spanjolle multinacionale që prodhon materiale të avancuara për arkitekturë, industri dhe transport.

ALUCOIL tani sjell dy seri të reja si librari për ARCHICAD në BIM Objects, larson®, panela kompozite për përdorim në fushën e arlitekturës si mveshja e fasadave dhe larcore® A2, panel alumini në formë honeycomb.

Shkarkoni falas këtu: http://bimobject.com/en/alucoil