Artlantis 6 është lansuar...

Artlantis 6 është lansuar...

Disa nga veçoritë e reja në versionin e ARTLANTIS 6 janë: Physical rendering engine; White Balance; Ambient Occlusion; White Model; Pre-Settings; Vegla e re "Site insertion tool"; Ndriçimi i ri neon, Exposure, IES Ndriçimi, HDRI, Neon Shader; Alpha Mask Editor e integruara; Laser Projection; Catalog & Media; Menaxhimi i ri i key-server; Gjuhë të rej të softuerit si...

Promocioni FIVE STAR

Promocioni FIVE STAR

FIVE STAR PROMOTION është ofertë shumë speciale, lansuar nga ABVENT duke filluar nga 01 Mars, 2015!

Bleje licensën Artlantis 5 full stand-alone gjatë periudhës promocionale dhe kurse deri në 40%! 

Në ofertë përfshihet verzioni profesional për krijimin e Rrenderave (Artlantis R) si dhe verzioni me funksione të kompletuar (Artlantis S). Promocioni FIVE STAR ofron çmime shumë të volitshme...

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X Yosemite!

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X Yosemite!

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X 10.10, të njohur edhe si  Yosemite! Shkarko update-in këtu dhe zgjidh versionin Mac OS. 

Nuk e keni provuar ende Artlantis?  Shkarkoni versionin DEMO falas, për 30 ditë këtu dhe zgjidh sistemin operativ Windows apo Mac OS...