Artlantis 6 është lansuar...

Artlantis 6 është lansuar...

Disa nga veçoritë e reja në versionin e ARTLANTIS 6 janë: Physical rendering engine; White Balance; Ambient Occlusion; White Model; Pre-Settings; Vegla e re "Site insertion tool"; Ndriçimi i ri neon, Exposure, IES Ndriçimi, HDRI, Neon Shader; Alpha Mask Editor e integruara; Laser Projection; Catalog & Media; Menaxhimi i ri i key-server; Gjuhë të rej të softuerit si...

Promocioni FIVE STAR

Promocioni FIVE STAR

FIVE STAR PROMOTION është ofertë shumë speciale, lansuar nga ABVENT duke filluar nga 01 Mars, 2015!

Bleje licensën Artlantis 5 full stand-alone gjatë periudhës promocionale dhe kurse deri në 40%! 

Në ofertë përfshihet verzioni profesional për krijimin e Rrenderave (Artlantis R) si dhe verzioni me funksione të kompletuar (Artlantis S). Promocioni FIVE STAR ofron çmime shumë të volitshme...

BIMx PRO

BIMx PRO

GRAPHISOFT ka lansuar Update-in e ri për aplikacionin mobile të BIMx në Appstore të Apple. Qëllimi kryesorë i Update-it është thjeshtësimi i mënyrës së licencimit të BIMx app, që edhe ka qen kërkesa #1 nga klientët. Ky Update rezullton me këto ndryshime në Appstore:

  1. Më pak opsione të licencimit, por me më shumë fleksibilitet
  2. Ri-emërtimi i BIMx Docs në BIMx PRO
  3. Një çmim...

LumenRT 2015 prezantom Integrimin me GRAPHISOFT® ArchiCAD®

LumenRT 2015 prezantom Integrimin me GRAPHISOFT® ArchiCAD®

GRAPHISOFT® ArchiCAD®, TANI ME INTEGRIM TË PLOTË ME LUMENRT 2015

E-on software njofton se tani LumenRT 2015 është plotësisht i integruar me GRAPHISOFT® ArchiCAD®.

"Interface" përmban përkrahje të plotë për eksportimin e gjeometrisë dhe BIM informatat nga ArchiCAD, duke përfshirë integrimin e përmbajtjeve të librarisë së LumenRT me PROXY siç janë pemët, automjetet, karakterët...