ArchiCAD 18 export plug-ins për Artlantis 6

Plug-in për Export nga ArchiCAD 18 dhe ArchiCAD STAR(T) Edition 2015 në Artlantis 6 mund ta shkarkoni këtu:
http://artlantis.com/en/downloads/#Plugins_1

Nuk e posedoni ende Artlantis 6? Shkarkoni FALAS, 30-day demo këtu:
http://artlantis.com/en/downloads/#Demo version_1

archiEDU

archiEDU, QT. Dardania, Bulevardi Bill Klinton, Lok.23, Prishtina, Kosova