Grasshopper-ARCHICAD Live Connection tani edhe për MacOS

Grasshopper-ARCHICAD Live Connection tani edhe për MacOS

Rhino-Grasshopper është zgjidhja më e popullarizuar në botë për projektimin parametrik (algoritmik), dhe tani duke u kombinuar me platformën më të popullarizuar për procesin e projektimit BIM – ARCHICAD, munëson një përvojë të jashtëzakonshme të projektimit për të dyja sistemet operative PC dhe MAC.

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X Yosemite!

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X Yosemite!

Artlantis 5.1.2.5 tani kompatibil me Mac OS X 10.10, të njohur edhe si  Yosemite! Shkarko update-in këtu dhe zgjidh versionin Mac OS. 

Nuk e keni provuar ende Artlantis?  Shkarkoni versionin DEMO falas, për 30 ditë këtu dhe zgjidh sistemin operativ Windows apo Mac OS...

Mac OS X Yosemite kopatibiliteti me ArchiCAD

Mac OS X Yosemite kopatibiliteti me ArchiCAD

Çka ju nevoitet të dini para se të azhuroni (Update) versionin e ri.

GRAPHISOFT e ruan kompatibilitetin për ArchiCAD 17 dhe 18 si dhe për produktet përcjellëse (BIMcloud, BIMx, BIM Server, BIM Server Manager) në OS X 10.10 Yosemite. Bazuar në testimet fillestare të GRAPHISOFT’it, ArchiCAD 17 dhe 18 në përgjithësi punon pa probleme në 10.10 me disa çeshtje të vogla që i gjeni të detajuara në...