Promocioni FIVE STAR

Promocioni FIVE STAR

FIVE STAR PROMOTION është ofertë shumë speciale, lansuar nga ABVENT duke filluar nga 01 Mars, 2015!

Bleje licensën Artlantis 5 full stand-alone gjatë periudhës promocionale dhe kurse deri në 40%! 

Në ofertë përfshihet verzioni profesional për krijimin e Rrenderave (Artlantis R) si dhe verzioni me funksione të kompletuar (Artlantis S). Promocioni FIVE STAR ofron çmime shumë të volitshme...