LumenRT 2015 prezantom Integrimin me GRAPHISOFT® ArchiCAD®

LumenRT 2015 prezantom Integrimin me GRAPHISOFT® ArchiCAD®

GRAPHISOFT® ArchiCAD®, TANI ME INTEGRIM TË PLOTË ME LUMENRT 2015

E-on software njofton se tani LumenRT 2015 është plotësisht i integruar me GRAPHISOFT® ArchiCAD®.

"Interface" përmban përkrahje të plotë për eksportimin e gjeometrisë dhe BIM informatat nga ArchiCAD, duke përfshirë integrimin e përmbajtjeve të librarisë së LumenRT me PROXY siç janë pemët, automjetet, karakterët...