News

ARCHICAD 23 - Menaxhimi i Informatave

 ARCHICAD 23, janë prezantuar "Custom Properties" për Materiale Ndërtimore. Me këtë veçori të re, përdoruesit mund të plotësojnë softuerin BIM me informatat 4D / 5D (vlerësimi i kostos së ndërtimit apo paramasës, sigurimi i cilësisë së ndërtesës, analizat e modelit...

​ARCHICAD 22 fiton çmimin "BIM Softueri i vitit 2018" ne UK

​ARCHICAD 22 fiton çmimin "BIM Softueri i vitit 2018" ne UK

ARCHICAD 22 fiton çmimin prestigjioz "BIM Softueri i vitit 2018" nga Construction Computing Magazine Awards  ne UK. Ky është viti i 8të rradhazi që ARCHICAD është shpërblyer me këtë çmim. GRAPHISOFT gjithashtu është shpërblyer edhe me çmimin "Mobile/Field BIM App of the year" për aplikacionin BIMx , aplikacion për...

Grasshopper - ARCHICAD 22 Live Connection Update

Grasshopper - ARCHICAD 22 Live Connection Update

GRAPHISOFT ka lançuar versionin e ri të Grasshopper-ARCHICAD Live Connection Tool, versionin 2.2 për ARCHICAD 22 (build 4027), per Windows dhe macOS. Update i fundit prezanton disa veçori të reja si dhe përmirësime te atyre ekzistuese siç janë...