3DMD Polyline Pathway nga 3D Media Design

Shkarkoni FALAS librarinë për ArchiCAD "Polyline Pathway" për krijimin e rrugëve dhe trotuareve si në 2D ashtu edhe në 3D, me mundësi modifikimi sipas dëshirës.
Mund të përdoret për terrene të rrafshët, poashtu edhe për terrene të pjerrëta; mundësi të prezentimit të teksturave në 2D dhe 3D, etj.

Për më shumë informata dhe mundësi shikoni videon....