ArchiCAD 17 Hotfix #8

Përdoruesit të cilët ende janë duke punuar me ArchiCAD 17, ju njoftojmë se update për ArchiCAD 17 Hotfix-8 apo versioni "build 8000" është lansuar.

Ju mund të informoheni për të gjitha detalet dhe shkarkimin e hotfix këtu. Ky update ka një mori të përmirësimeve, që nga përmirësimet në shpejtësinë e BIMx e deri te përmirësimet në stabilitet. Më e rëndësishme është se përmban përmirësime të ndryshme në kompatibilitetin me OS X 10.10 Yosemite, siç janë:

  • 180356  BIMx/CRASH: BIMx nuk crash_iratet më gjatë startimit në MAC OSX 10.10
  • 181757-182044  CRASH: ArchiCAD mund të crash_iratet gjatë startimit në MAC OS 10.10 Yosemite

Në qoftëse ky Hotfix nuk mund t'i zgjidh problemet që ju shfaqen ndërmjet ArchiCAD 17 + MAC OSX 10.10 Yosemite, atëherë lexoni nëfaqen Mac OS X 10.10 Yosemite në Help Center për përgjigje të mundshe. Dhe jo më pak e rëndësishme, sigurohuni që t'i raportoni problemet në Graphisoft. Koha po kalon, dhe në momentin e lansimit të ArchiCAD 19 dhe OSX 10.11, ArchiCAD 17 ndoshta nuk do të parapëlqehet nga përdoruesit. Për më shumë, lidhur me kompatibilitetin e ArchiCAD me versionet e ardhshme të OS (Sistemeve Operative) klikoni këtu.

Mos haroni t'i azhuroni (update) njëkohësisht të gjitha ArchiCAD-at që përdorin Teamwork 2 (përfshirë edhe BIM Serverin). Gjithashtu ky Hotfix vlen edhe për ArchiCAD, BIM Server dhe të gjitha komponentet e tyre: BIM Server Manager, BIMx, MEP Modeler dhe të gjitha Add-Ons dhe Goodies që distribuohen nga GRAPHISOFT. Vlen për të gjitha llojet e licencave (Komerciale, Edukative dhe Trial)

Shkarkoni këtu