BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20

BIMobject® App tani në dispozicion edhe për ARCHICAD 20. Ky aplikacion është e zhvilluar për të dy sistemet operative Mac dhe PC. Është një vegël e përsosur për arkitektët që ju mundëson në mënyrë të shpejt të kërkoni, shfletoni dhe ti shkarknoni drejtpërdrejtë, dhe ti përdorni BIM libraritë nga prodhuesit e vërtetë në projektet tuaja.

Aplikacioni BIMobject për ARCHICAD ka të gjitha karakteristikat e fundit duke përfshirë edhe integrimin me CLOUD, shkarkimi direkt, përditësimet e vazhdueshme për informatat e produktit dhe kontrollimi i versionit, jo vetëm për parametrat standarde të BIMobject por edhe për "BIMobject Open Property Cloud". Aplikacioni gjithashtu përfshin edhe funksionin"BIMobject Mail" të integruar dhe toolbar-in me prodhues të rëndësishëm.

Kur nuk ka qenë më e lehtë për ta gjetur burmimin për BIM objektet nga prodhuesit specifik. Me integrimin e aplokacionit BIMobject, arkitektë dhe projektuesit mund të shkarkojnë BIM objektet direkt nga ARCHICAD-i. Thjesht klikoni në "cloud ikonën" dhe filloni të shfletoni dhe shkarkoni mijëra BIM objekteve parametrike nga katalogu online BIMobject.

Shkarko verzionin e fundit BIM App për ARCHICAD 20.